Velkommen til Christian Hammerl som salgsagent

18. juni 2024
2 minutes read

Vi er glade for å kunngjøre at Christian Hammerl har sluttet seg til Biofuel Express som vår nye salgsagent i Østerrike. Med sin omfattende erfaring og ekspertise vil Christian Hammerl være en flott tillegg til vårt team når vi fortsetter å drive bærekraftige drivstoffløsninger fremover.

Christian Hammerl har over 30 års salgserfaring innen ulike sektorer. Hans dype forståelse av markedsdynamikk og kundebehov gjør ham til en ideell match for vår organisasjon. De siste to årene har han med glede støttet promoteringen av HVO100 i Østerrike og vil fortsette å aktivt støtte og drive introduksjonen og salget av dette innovative produktet i sin nye rolle.

“Jeg er begeistret for å bli med i Biofuel Express Østerrike og bidra til deres oppdrag om å fremme bærekraftige drivstoffløsninger. Jeg ser frem til å jobbe med det talentfulle teamet og utnytte mine ferdigheter for å drive innovasjon og vekst. Det finnes rett og slett ikke noe bedre enn å produsere og distribuere drivstoff fra avfallsressurser og dermed beskytte miljøet,” sier Christian.

Michael Steufer, daglig leder for Biofuel Express i Østerrike, er begeistret for det nye tilskuddet til teamet: “Vi er glade for å ha Christian ombord. Hans omfattende erfaring og entusiasme for bærekraftig energi vil være uvurderlig når vi fortsetter å utvide rekkevidden av HVO100 i Østerrike. Vi tror hans bidrag vil forbedre våre anstrengelser for å tilby renere og mer effektive drivstoffalternativer betydelig.”

Ansettelsen av Christian Hammerl er i tråd med Biofuel Express’ forpliktelse til å fremme miljøvennlige og bærekraftige drivstoffalternativer. Hans dedikasjon og lidenskap for bærekraftig energi vil utvilsomt spille en avgjørende rolle i å fremme våre mål og utvide vår markedsposisjon.

Vi ønsker Christian Hammerl hjertelig velkommen til Biofuel Express-familien og ser frem til å oppnå stor suksess sammen i jakten på en renere og grønnere fremtid.

Registrer deg for vårt nyhetsbrev

"*" obligatorisk felt

Hidden