Standard eller tilpasset

er ditt valg

Premium tanker og utstyr

Vi er stolte av å tilby et omfattende utvalg av løsninger fra verdens ledende produsenter, som gir deg alt du trenger for sømløse og effektive drivstoffoperasjoner. Vår forpliktelse til kvalitet sikrer at du mottar utstyr som oppfyller de høyeste bransjestandardene. Enten du trenger lagringstanker, transaksjonssystemer, pumper eller spesialiserte løsninger, så har vi det du trenger.

Pakkeløsninger med full installasjon
Forenkle ditt prosjekt for drivstoffinfrastruktur med våre pakkeløsninger, inkludert full installasjonstjeneste. Vi tar oss av alle aspekter, og sikrer en problemfri opplevelse fra produktvalg til operativ oppsett.

Dekning av forskjellige behov
Fra store busselskaper til enkelte transportører, imøtekommer vi et mangfold av kunder med ulike behov. Våre tilpassede tankløsninger er designet for å møte de unike kravene i din bransje, og gir høy operasjonell effektivitet og produktets sikkerhet.

Transaksjonssystemer, pumper og tanker

Gi næring til din suksess med våre state-of-the-art transaksjonssystemer og pumper, nøye utformet for drivstoffindustrien. Enten du administrerer et enkelt depot eller opererer på flere steder, leverer Biofuel Express skreddersydde løsninger som garanterer kontroll over ditt drivstofforbruk og forbedrer din operative økonomi.

AdBlue tanker
Oppdag vårt brede utvalg av AdBlue-anlegg designet spesielt for industrien. Velg mellom overjordiske AdBlue tanker i forskjellige størrelser, som imøtekommer dine spesifikke krav. Utforsk også våre underjordiske AdBlue tanker, som tilbyr fleksibilitet og kapasitet fra 7 m³ til 100 m³.

Lagringstanker
På Biofuel Express tilbyr vi enkelte og dobbeltveggede drivstofflagringstanker i størrelser fra 6 m³ til 100 m³. Våre tanker kan tilpasses for å inkludere flere rom for forskjellige drivstofftyper. Med alternativer for overjordiske lagringstanker med rominndelinger og intern/ekstern overflatebehandling, sikrer vi at tankene dine er skreddersydd etter dine nøyaktige behov.