Din leverandør av  
fossiltfri drivstoff

Grønt drivstoff for bedrifter

Biofuel Express er en ledende distributør av 100% fossilfritt drivstoff, som HVO100 Renewable Diesel og B100 biodiesel RME Premium. Våre kunder er bedrifter som tilbyr miljøvennlig transport til kunder med høye krav til miljøet og CO2-reduksjoner.

Med Biofuel Express får du en partner som leverer den beste produktkvaliteten på markedet, samt profesjonell teknisk og lovgivningsmessig rådgivning. I tillegg får du ekstra verdi gjennom tilgang til nødvendig informasjon og miljødokumentasjon som oppfyller kundens miljøkrav og er dokumentert individuelt.
Våre sertifiserte kvalitets- og miljøstyringssystemer sikrer høye standarder fra første bestilling til kontinuerlig levering.

På leverandørsiden samarbeider vi med noen av verdens ledende produsenter av biodrivstoff. Produktene er av høyeste kvalitet og oppfyller alle EU-kriterier for fornybare drivstoff. De oppfyller også kravene til de største motorprodusentene, som Scania, Volvo, Mercedes og MAN.

Lær mer om fordelene med vårt kvalitetsbiodrivstoff.

Lagrede CO2-utslipp på tvers av våre kunder i 2023

0
Ton CO2-reduksjon
0%
Total CO2-reduksjon
0
Folkets årlige CO2-utslipp

Er du klar til å starte den grønne omstillingen?

Biofuel Express 
Oversikt

Biofuel Express streber etter å være den største spesialisten på biodrivstoff, samtidig som vi reduserer CO2-utslippene for våre kunder i transportsektoren.

Vår misjon er å øke tilgjengeligheten av biodrivstoff på markedet ved å kombinere innsikt i motorer, biodrivstoffprodukter og lovgivning for målrettet salg av lavkarbon biodrivstoff til fordel for både buss- og lastebilkunder, og for miljøet.

Vi spesialiserer oss på å konvertere busser og lastebiler fra diesel til 100% fossilfri drift og har levert biodrivstoff til lastebiler og busser i over 15 år. Vi har utviklet nære og langsiktige partnerskap med våre kunder. Vår fortsatte ambisjon er å være kundens naturlige valg av leverandør.

Biofuel Express 
Resultater

Som kunde hos Biofuel Express vil du motta skreddersydd service. Våre spesialister deler sin kunnskap og erfaring fra biodrivstoffindustrien for å skreddersy en løsning som passer din bedrift, forbedrer drivstofføkonomien og øker din konkurransekraft.

Biofuel Express ble grunnlagt i 2008 og har vært en av pionerene på det skandinaviske markedet for 100% fossilfritt drivstoff. Med 15 års erfaring og gjennom utallige konverteringer fra fossil til ikke-fossil drivstoff, har selskapet blitt en ledende distributør av 100% fossilfritt drivstoff i Skandinavia for både kollektivtransport- og transportbedrifter, blant annet på grunn av et sterkt nettverk av stasjoner for tunge lastebiler på strategiske nøkkelsteder til konkurransedyktige priser.

Vårt fokus er på markedet for 100% biodrivstoff, da vi brenner for den positive miljøpåvirkningen av fornybare drivstoff.