Et bredt spekter av fordeler med

Biofuel Express Card

Velg riktig løsning for deg

Biofuel Express Card

Med et Biofuel Express-kort vil du ha tilgang til et nettverk av nye ubemannede stasjoner spesielt designet for lastebiler og busser. Gjennom våre avtaler om kortaksept vil du ha tilgang til et stasjonsnettverk på mer enn 100 stasjoner over hele Sverige og Danmark.

Etter hver oppgjørsperiode vil du motta en totalregning, spesifisert per kort og drivstoffpåfylling.

Kortet gir også mulighet til å få en oversikt over ditt totale drivstofforbruk og den totale CO2-reduksjonen.

Søk om Biofuel Express Card

Biofuel Express 2-Card

Det doble kortsystemet til Biofuel Express er designet for selskaper med flere kjøretøyer kjørt av ulike sjåfører. Selskapet ditt vil bli utstyrt med to forskjellige typer kort - ett tilknyttet hvert enkelt kjøretøy og ett utstedt til hver sjåfør.

For å fylle på drivstoff, må både kortet og PIN-koden for sjåførkortet brukes. Dette ekstra laget med sikkerhet sikrer økt beskyttelse i tilfelle ett av kortene kommer i feil hender.

I tillegg til å gi en oversikt over totalt drivstofforbruk og CO2-reduksjoner, tilbyr den 2-korts løsningen også muligheten til å spore hvilken sjåfør som har fylt på drivstoff for hvert kjøretøy.

Søk om Biofuel Express Card

Drivstoffpåfylling eller levering?
Du bestemmer

Vi gjør det enkelt for deg å få tilgang til vårt drivstoff. Du kan fylle tanken din på en av våre mange fyllestasjoner i Sverige og Danmark, eller hvis du foretrekker det, kan vi også levere HVO100 Renewable Diesel direkte til din egen tank (bulk) gjennom vårt robuste distribusjonsnettverk.

Uansett ditt valg, sikrer vi en sikker levering.

Bestill drivstoffkort

For å bli en Biofuel Express-kortkunde, må du søke om en bedriftskonto.
Fyll ut din kortapplikasjon og søk om en konto med en gang.

Kontaktinformasjon

Name(Påkrevd)

Spesifikasjoner for kort

Untitled(Påkrevd)