Bli en del av

en ekte endring i dag

Omfavne bærekraft i hele din leverandørkjede

Har ditt selskap en grønn ambisjon? I dagens verden er bærekraft ikke bare en trend - det er et ansvar vi alle deler. Mens mange bedrifter tar skritt mot bærekraftige praksiser i materialer og energiforbruk, er det fortsatt mye å gjøre, spesielt innen tungtransport.

Tungtransportindustrien spiller en betydelig rolle i karbonutslipp og partikkelutslipp, og påvirker både klimaet og lokal luftkvalitet. For å nå miljømål og myndighetsregler er det avgjørende å redusere disse utslippene. Å integrere bærekraft i dine daglige operasjoner skaper ikke bare langsiktig verdi og sikrer fremtidig vekst, men gagner også samfunnene der du opererer.

Lås opp fordelene med fornybare brennstoffer

Enten ditt selskap har etablert egne miljømål eller forpliktet seg til Science Based Targets, vil arbeid med å redusere klimagassutslipp skape troverdighet. Å bytte ut din fossile brennstoff til for eksempel HVO100 Renewable Diesel vil ha flere fordeler:

 • Det vil ikke koste deg ekstra verken i tid eller i nytt utstyr
  HVO100 Renewable Diesel er fullt kompatibelt med din eksisterende flåte. Det tar bare fem minutter å bytte!
 • Du kan sette et mål som passer din bedrift og økonomi
  Det er mulig å blande HVO100 med vanlig diesel og gradvis øke drivstoffmengden over tid.
 • Ytelsen vil bli forbedret
  HVO100 har en renere forbrenning, og hydrokarbonbrennstoffet kan bidra til å forbedre driften, eliminere risikoen for tilstoppede filtre, og sikre problemfri drift over lengre tid.

Biofuel Express Insight 
Bærekraftighet Gjort Enkelt

Biofuel Express Insight gir en enkel oversikt over drivstofforbruk, full gjennomsiktighet i bærekraftighet og dokumentasjon med bare noen få klikk.

Hensikten er å gi full innsikt og dermed fungere som et verktøy for å redusere deres klimapåvirkning, samt dokumentere oppnådde CO2-besparelser. På denne måten kan kundene møte dagens og fremtidens økte miljø- og klimakrav:

 • Følg CO2-reduksjoner
 • Spor drivstofforbruk i sanntid
 • Last ned bærekraftighetsrapporter
 • Innsikt i råmaterialer og deres opprinnelse

Våre rådgivere kan hjelpe deg

Å dekarbonisere en leverandørkjede og få leverandørene dine til å forplikte seg til dine miljømål er ikke en enkel oppgave.

Du må være klar over de mest bærekraftige alternativene til fossile brennstoffer som er tilgjengelige på markedet, forsikre deg om at leverandørene dine har tilgang til disse teknologiene, beregne de økonomiske virkningene av "å gå grønt", og forstå hvilken innvirkning det vil ha på kostnadene ved sluttproduktet.

Du må også sikre at disse alternativene virkelig er bærekraftige og samsvarer med din bedrifts bærekraftskriterier, og bidrar til å nå dine miljømål.

Vi kan hjelpe deg med å danne et forretningscase for å dekarbonisere din leverandørkjede. Fyll ut kontaktskjemaet, og vi vil ta kontakt med deg for å lære mer om din bedrift.

Du vil få en fullstendig oversikt over de fornybare alternativene til fossile brennstoffer, miljøgevinster, prissetting og tilgjengelighet, samt innsikt i fornybarmarkedet for å bygge en langsiktig bærekraftsstrategi.

Konsultasjonen med våre rådgivere er gratis, og utfylling av skjemaet er uforpliktende.

Lagrede CO2-utslipp på tvers av våre kunder i 2022

0
Ton CO2-reduksjon
0%
Total CO2-reduksjon
0
Folkets årlige CO2-utslipp

Er du klar til å starte den grønne omstillingen?