Grønn drivstoff 
uansett hvor du trenger det

Fremtiden for drivstoffbehandling

Velkommen til en revolusjonerende løsning i drivstoffverdenen - Biofuel Express Mobile Stations. En banebrytende innovasjon som lover enestående bekvemmelighet, bærekraftighet og fleksibilitet for alle dine drivstoffbehov.

Forestill deg en kompakt 20-fots container, konstruert med de høyeste sikkerhetsstandardene, klar til å tilfredsstille dine spesifikke drivstoffkrav. Med Biofuel Express Mobile Stations kan du bringe drivstoffstasjonen til din dørstokk, enten du er på en avsidesliggende skianlegg, travle byggeplass eller et hvilket som helst annet sted du velger.

Fleksibel utbredelse, når som helst, hvor som helst
Våre mobile bensinstasjoner er ikke begrenset til en fast lokasjon. De kan enten permanent plasseres for langsiktige behov eller enkelt transporteres til ulike steder så ofte som du trenger. Denne graden av fleksibilitet betyr at du kan tilpasse deg endrede forhold og sikre at drivstofftilgjengeligheten aldri er et problem.

Hvorfor velge en Biofuel Express Mobile Station

 • Bærekraftighet
  Vi forplikter oss til å redusere karbonfotavtrykket. Våre stasjoner støtter miljøvennlige drivstoff, og bidrar til en grønnere fremtid.
 • Sikkerhet
  Høyeste sikkerhetsstandarder sikrer trygg lagring og utlevering av drivstoff.
 • Allsidighet
  Fra avsidesliggende arbeidsplasser til arrangementsteder, tilpasser våre stasjoner seg til dine varierte behov.
 • Bekvemmelighet
  Si farvel til lange kjøreturer for å fylle tanken. Vi kommer til deg, og sparer tid og innsats.
 • Tilpasning
  Ditt valg av drivstoff sikrer kompatibilitet med dine kjøretøyer og miljømålsetninger.

Nøkkelfunksjoner

Mobilitet

Biofuel Express Mobile Stations er designet med fokus på mobilitet. De er laget for å være lett transporterbare og kan flyttes rundt etter behov.

Topp sikkerhet

Våre mobile stasjoner er bygget i samsvar med de høyeste sikkerhetsstandardene. Du kan stole på at din drivstoffhåndtering er både effektiv og sikker.

Standardisert og enkel installasjon

Integrert i en standard 20-fots container, er våre mobile stasjoner kompatible med vanlige container-chassis. Denne standardiseringen forenkler transporten, og installasjonen er enkel.

Overholdelse av regler

Med en tankkapasitet på under 10 m3, krever ikke våre mobile stasjoner tillatelser, slik at du kan distribuere dem hvor som helst uten byråkratiske hindringer.

Er du klar til å begynne å fylle drivstoff hvor som helst?

Biofuel Express Mobile Stations er ikke bare en løsning; de er en spillveksler innen mobil drivstoffhåndtering. Ta kontroll over ditt drivstofforbruk og gjør det like fleksibelt som dine behov.

Utforsk vår Mobile Stations løsning.