Reduksjonsforpliktelsene gir nye muligheter for din virksomhet

16. januar 2024
2 minutes read

Vi er begeistret for å dele betydelige oppdateringer angående den utviklende landskapet av bærekraftige drivstoff og dens innvirkning på reisen din mot å oppnå CO2-reduksjonsmål. Fra januar 2024 har det vært en merkbar endring i dieselreduksjonsforpliktelsene – en overgang fra tidligere 30,5% til 6%. Denne overgangen utgjør en utfordring for selskaper som er forpliktet til CO2-reduksjonsmål, og understreker behovet for alternative, fossilfrie drivstoff.

Biofuel Express er glad for å kunngjøre en betydelig prisjustering. Vi har senket prisen med mer enn 5 SEK per liter, og sikrer at både tradisjonell diesel og HVO100 Renewable Diesel nå er nesten på samme nivå når det gjelder kostnader. Dette strategiske trekket er designet for å styrke våre kunder til å fortsette å oppfylle sine CO2-reduksjonsmål uten å kompromittere sine budsjettmessige hensyn.

HVO100 Renewable Diesel – Enkel overgang for å overgå CO2-reduksjonsmål
På grunn av reduksjonsforpliktelsen kan det være utfordrende å oppnå dine avtalte CO2-reduksjoner, enten det er interne mål eller mål satt av dine kunder. For å adressere dette, anbefaler vi å vurdere en overgang til HVO100 Renewable Diesel.

Med sin fornybare dieselsammensetning skiller HVO100 seg ut som et kraftig verktøy for å oppnå høyere CO2-reduksjonsmål, og tilbyr en vei mot en mer bærekraftig og miljøvennlig fremtid. Dette avanserte fornybare drivstoffet tilbyr mange fordeler, inkludert miljømessige fordeler og forbedret motorytelse. Ved å bytte til HVO100 reduserer du ikke bare ditt karbonavtrykk, men bidrar også til en mer bærekraftig og miljøvennlig transportindustri.

Ved å bytte fra vanlig diesel til HVO100 Renewable Diesel, vil du ikke bare oppfylle ditt CO2-reduksjonsmål; du vil overgå det med betydelig margin. Mens vanlig diesel bare inneholder 6% fossilfritt innhold, reduserer HVO100 Renewable Diesel CO2-utslippene dine med opptil 90%.

Biofuel Express: Omdefinere overkommelighet for bærekraftighet
Som pionerer innen den bærekraftige drivstoffindustrien, er vi forpliktet til å støtte dine anstrengelser for å oppnå meningsfulle CO2-reduksjoner. Overgangen til HVO100 Renewable Diesel presenterer ikke bare en mulighet for å oppnå mål, men for å overgå dem med et renere, grønnere drivstoffalternativ.

For ytterligere detaljer, tilpassede konsultasjoner eller støtte i overgangen til HVO100 Renewable Diesel, er det dedikerte teamet hos Biofuel Express klar til å assistere deg.

Registrer deg for vårt nyhetsbrev

"*" obligatorisk felt

Hidden