Velkommen til Jacob Boldsen som ny Supply & Sourcing Manager

15. august 2024
2 minutes read

Biofuel Express er glade for å kunngjøre at Jacob Boldsen har sluttet seg til teamet vårt som ny Supply & Sourcing Manager. Med en imponerende bakgrunn innen energibransjen bringer Jacob med seg en rikdom av erfaring og ekspertise som vil spille en avgjørende rolle i å utvide vår virksomhet og styrke vårt engasjement for bærekraftige energiløsninger.

Jacob Boldsen har en omfattende bakgrunn innen energisektoren. Han har tidligere jobbet hos Ørsted (tidligere DONG Energy) i 10 år, hvor han var ansvarlig for å håndtere balanseringen av naturgass på tvers av Nordvest-Europa og senere også jobbet som Gas Trader. Deretter flyttet han til Norlys, hvor han hjalp til med å etablere en handelsavdeling for gass. Etter fem år gikk han over til en grønnere energikilde: hydrogen. Han ble ansatt som Energy Trader hos Everfuel, hvor han var ansvarlig for å inngå PPA-avtaler og sikre at den produserte hydrogenen oppfylte EUs RFNBO-krav.

I sin nye rolle hos Biofuel Express vil Jacob være ansvarlig for å bygge opp en solid portefølje av leverandører og kunder innen biobrensel. Hans ansvar vil også omfatte å utvide våre forretningsaktiviteter på tvers av Nordvest-Europa og overvåke bestilling og sporing av forsyninger. Jacobs omfattende erfaring innen energisektoren, kombinert med hans lidenskap for bærekraftig energi, gjør ham til en verdifull tilvekst til vårt team.

Jacob selv er entusiastisk over de kommende mulighetene og sier: “Jeg ser frem til å bidra til den grønne omstillingen gjennom bærekraftige alternativer til diesel. I tillegg håper jeg å hjelpe oss alle med å styre i riktig retning for å nå EUs klimamål. Dette blir en spennende reise fylt med utfordringer, men med de høyt kvalifiserte kollegene jeg skal samarbeide med, er jeg sikker på at vi vil nå våre mål.”

Utenom sitt profesjonelle liv er Jacob en erfaren reisende som har besøkt nesten 50 land, hvor han har fordypet seg i ulike kulturer og utforsket vår fantastiske natur. Han liker også å spille backgammon, et spill som, i likhet med hans profesjonelle bestrebelser, krever strategisk tenkning og fremsyn.

Vi er glade for å ha Jacob med på laget og ser frem til den innflytelsen han vil ha i å fremme Biofuel Express’ oppdrag om å drive den grønne energiomstillingen.

Velkommen til teamet, Jacob!

Registrer deg for vårt nyhetsbrev

"*" obligatorisk felt

Hidden