Så enkelt er det å lage bærekraftsrapporter!

14. oktober 2024
2 minutes read

Vi lanserer nå Biofuel Express Insight 2.0, en oppgradert versjon av vårt unike verktøy for bærekraftsrapportering, spesialdesignet for den tunge transportsektoren.

Som en visjonær plattform har Biofuel Express Insight vært i forkant av transparent, markedsledende bærekraftsrapportering, og denne nye versjonen tar det enda lenger.

Omfattende oversikt over drivstofforbruk
Vår nettplattform er tilgjengelig 24/7 og tilbyr sikker, personlig tilgang til data om drivstofforbruk. Med et brukervennlig grensesnitt gir Biofuel Express Insight deg sanntidsdata om drivstofforbruket ditt. Dette lar deg administrere og redusere forbruket ditt mer effektivt, noe som fører til kostnadsbesparelser og redusert karbonavtrykk.

Oversikt over CO2-reduksjoner
Å forstå bedriftens CO2-reduksjon er avgjørende for å nå bærekraftsmålene. Dette verktøyet forenkler kompleksiteten med å spore CO2-utslipp og gir klare innblikk i hvordan virksomheten din bidrar til miljømålene.

Imponerende bærekraftsrapportering
Som de første til å introdusere bærekraftsrapportering i den tunge transportsektoren, fortsetter vi å lede markedet med innovative løsninger. Den skreddersydde, avanserte plattformen er utviklet eksklusivt for Biofuel Express-kunder og sikrer at våre verktøy møter bransjens unike behov.

Biofuel Express Insight 2.0 tilbyr omfattende rapporter om utslippsreduksjoner og sporbarhet av råmaterialer og biobrensel brukt i drivstoffet ditt, og gir en detaljert oversikt over forsyningskjeden og produktets livssyklus.

Enkel nedlasting av bærekraftsrapporter
Med Biofuel Express Insight kan du laste ned din egen rapport om fornybart drivstoff og bærekraft. Ett klikk, og du har dokumentasjonen klar for kunder, eksterne interessenter og som underlag for ESG-rapporteringen din.

Forpliktelse til avkarbonisering
Med forpliktelsen til Science Based Targets Initiative (SBTi) gjør Biofuel Express Insight 2.0 det mulig for bedrifter å rapportere CO2-reduksjoner gjennom hele verdikjeden, i tråd med globale bærekraftsmål og lovpålagte krav. Vår plattform er utformet for å oppfylle kravene i Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) og hjelper store og børsnoterte selskaper med å offentliggjøre viktig informasjon relatert til miljø, sosiale forhold og selskapsstyring (ESG).

Foran markedet
Biofuel Express Insight 2.0 kan tilbys til alle Biofuel Express-kunder. Med kontinuerlige forbedringer sikrer vi at våre kunder alltid ligger i forkant av markedstrender og regelverk. Hos Biofuel Express er vi dedikert til å støtte din reise mot en mer bærekraftig fremtid. Med Biofuel Express Insight 2.0 får du et kraftfullt verktøy for å administrere dine bærekraftsmål effektivt og transparent.

Registrer deg for vårt nyhetsbrev

"*" obligatorisk felt

Hidden