Biofuel Express i front med den grønne omstillingen til HVO100 i Østerrike

28. august 2024
2 minutes read

Vår administrerende direktør, Michael Stuefer, har nylig blitt intervjuet i fire landsdekkende aviser, hvor han deler sin ekspertkunnskap om HVO100 Renewable Diesel og den grønne omstillingen i transportsektoren.

Disse intervjuene fremhever Biofuel Express’ lederskap innen bærekraftige drivstoff og reduksjon av CO2-utslipp i Østerrike og andre markeder.

Som selskap jobber vi målrettet mot grønnere og renere transportløsninger. HVO100 Renewable Diesel, et fossilfritt alternativ til konvensjonell diesel, reduserer CO2-utslipp med opptil 90 %, noe som gjør det til en nøkkelspiller i å redusere karbonavtrykket i logistikk- og transportsektoren. Michael Stuefers intervjuer understreker vår lidenskap for å lede denne endringen.

Hvis du vil vite mer om biodiesel og dets potensiale, kan du besøke vår Knowledge Hub, hvor vi tilbyr dyptgående artikler om alt du trenger å vite. Vårt mål er å gi bedrifter og enkeltpersoner kunnskapen de trenger for å ta informerte og bærekraftige valg.

For ytterligere informasjon eller personlig veiledning, er du velkommen til å kontakte oss. Vi ser frem til å hjelpe deg på din reise mot en grønnere fremtid!

Hvis du er interessert i å lese de fire artiklene, kan du finne dem her:

https://www.ots.at/presseaussendung/OTS_20240828_OTS0099/fossilfreier-diesel-treibstoff-hvo100-ist-in-oesterreich-weiter-im-vormarsch

https://www.derstandard.at/story/3000000233534/wie-diesel-aus-reststoffen-den-transportsektor-klimafit-machen-koennte

https://www.diepresse.com/18788718/statt-weiter-fossilen-diesel-zu-foerdern-pommes-in-den-tank

https://www.tt.com/artikel/30889943/bio-diesel-in-tirol-langsam-auf-dem-vormarsch-14-tankstellen-mit-hvo100

Registrer deg for vårt nyhetsbrev

"*" obligatorisk felt

Hidden